zoekmachine marketing

Zoekmachinemarketing kan worden verdeeld in twee specialismes: Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Bij Search Engine Optimization gaan we de inhoud van uw website zo bewerken dat de content van uw site goed gevonden wordt door Google in de zogeheten natuurlijke zoekresultaten. 

Search Engine Advertising is het plaatsen van advertenties in het zoek en displaynetwerk van Google, oftewel Google Adwords. Door gerichte zoekwoorden te gebruiken en een goede cost per click wordt jouw advertentie vertoond voor een specifiek product waar u op gevonden wilt worden. Zowel bij SEO als SEA kan ik u helpen. Ik zal uw website doornemen om te kijken of deze SEO proof is en verbeterpunten aandragen. Voor Google Adwords kan ik een campagne opzetten die we inrichten voor een zo goed mogelijk verkoopresultaat. Een goede Adwords campagne kan uw omzetten een gigantische boost geven.

Heeft u nog geen Google Adwords campagne of denkt u dat er nog wat te verbeteren valt aan uw Adwords campagne? Neem dan contact met mij op. Ook voor het controleren van de content van uw site om goed gevonden te worden in Google bent u bij mij aan het juiste adres. Vul het contactformulier in of bel mij op 06 – 54 64 83 43 en informeer naar de mogelijkheden.